Single post

Sporti

Nëse merreni me sport, është shumë e rëndësishme që ju të konsultoheni me ne për masat mbrojtëse. Pothuajse gjithnjë rekomandohen gomat mbrojtëse për dhëmbë. Këto janë të lira, të përshtatshme dhe me ngjyra të ndryshme.

Lëndimet gjatë sportit janë të shpeshta. Shumë lëndime, mund të jenë edhe më të mëdha nëse aparati ortodontik është i dëmtuar. Lëndimet e mëdha të fytyrës, humbja ose zhvendosja e dhëmbëve duhët të trajtohen menjëherë nga kirurgu oral, mjeku ose stomatologu i përgjithshem.

Leave a Comment