Single service

Zgjeruesi i Nofullës

Zgjeruesi i nofullës e zgjeron nofullën e sipërme duke shkaktuar presion të lehte në dhëmbët e sipërm sa herë që rrotullohet shtrafi. Ky presion pastaj percillet në nofull dhe keshtu arrihet efekti i dëshiruar. Kur të arrihet gjerësia e dëshiruar, zgjeruesi duhet të rijë pasiv në gojë edhë për disa muaj që ta stabilizojë rezultatin e arritur dhe të ndaloje regresionin.