Single service

Separatorët- Krofnet

Gjithashtu quhen edhe “krofne”dhe mund të vendosen ndërmjet dhëmbëve për ti ndarë ata dhe për të krijuar hapsirë për vendosjen e unazave, në rastet kur dhëmbët janë të ngjeshur njëri pas tjetrit. Separatorët hiqen pak para vendosjes së unazave. Krofnet nuk i durojne ushqimet e ngjitshme, rëmojcat, brushat interdentale ose perin për dhëmbe- flosin.